1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeThuiswerk

Thuiswerk: betrouwbare mogelijkheden

Thuiswerk is de laatste jaren steeds populairder geworden. Thuiswerken wil eigenlijk zeggen: ‘werken vanuit huis’. Meestal is thuiswerk bijvoorbeeld: inpakwerk (inpakken van producten), sorteerwerk (sorteren van producten), of bijvoorbeeld kleine producten in elkaar zetten (denk aan schroefjes plaatsen, enveloppen vouwen etc.). Vaak zijn dit klusjes die je af en toe kunt doen, maar waar je wel een leuk extra zakcentje mee kunt verdienen.

Je kunt bij sommige bedrijven ook vanuit huis werken, denk aan telefonisch werk, of werken als chat operator voor een website. Soms wordt dit bijvoorbeeld flexwerken genoemd. Aangezien thuiswerk zeer gewild is en dus heel schaars, je moet goed zoeken wil je geschikt thuiswerk kunnen vinden. Op dit gedeelte van onze website hebben we in ieder geval een aantal tips en mogelijkheden verzameld.

Wat wij je in ieder geval kunnen bieden is online thuiswerk of thuiswerk op internet. Dit is een hele andere manier van thuiswerken. Eigenlijk kun je geld verdienen met spaarsites of spaarprogramma’s ook zien als thuiswerk, maar dan op internet!
 

Pas op voor oplichters: zoek betrouwbaar thuiswerk

Er zijn op internet heel veel sites die beweren dat je via hun aan thuiswerk kunt komen. Zij vragen je echter om naar een duur 0900 nummer te bellen, dure smsjes te sturen of vragen een smak inschrijfgeld. Soms vragen ze zelfs een maandelijkse vergoeding! Dit zijn welbekende wantoestanden bij thuiswerk aanbieders.Trap hier niet in. Een uitzendbureau vraagt toch ook geen inschrijfgeld? Het zou de omgekeerde wereld zijn als je geld moet betalen om aan een baan te komen, dit terwijl je juist geld wilt verdienen! Bedrijven waar je echt thuiswerk kunt vinden hoef je niet te betalen. Zij betalen jou voor het thuiswerk, zoals het hoort.
 

Pas op voor '600 euro per dag verdienen' achtige sites!

Hier is al helemaal niets van waar. Het gaat hierbij om een soort piramide-achtig ‘spel’ waarbij je voor 25 euro of zelfs meer een compleet nutteloos rapport koopt. Dit rapport moet je vervolgens zelf weer proberen door te verkopen, ook voor veel geld euro. Een hele rare manier van geld verdienen en het lukt je waarschijnlijk nooit om hier winst mee te maken. Met geld verdienen met e-mail heeft dit trouwens ook bar weinig te maken (niemand gaat 25 euro betalen voor zo’n nutteloos bestand, zorg er dus voor dat jij hier ook niet intrapt!). Je kunt wel geld verdienen met e-mail lezen bij spaarprogramma’s, maar daar verdien je natuurlijk geen 25 euro per gelezen e-mail mee. Wel is dit een leuke bijverdienste! 

Alternatieven voor thuiswerk

Omdat het vrij lastig is om serieus thuiswerk te vinden zoals sorteerwerk of inpakwerk, zijn er natuurlijk alternatieven. Op deze website staan alleen maar manieren voor internet thuiswerk waar je niet voor hoeft te betalen. Aanmelden bij alle websites die staan uitgelegd is geheel gratis en je kunt altijd stoppen wanneer je wilt. Neem eens een kijkje op onze andere pagina’s en begin bijvoorbeeld door je aan te melden bij spaarprogramma’s of spaarsites.

 

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...