1. GoudMails €1,- gratis
2. OnlineCashen €1,- gratis
3. CrazyMails €1,- gratis

HomeExtra bijverdienenEnquetes invullen voor geld

Enquetes invullen voor geld

 

Er zijn websites die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betaalde enquetes. De twee beste sites waar jee mee kunt doen zijn Ipsos en Global Test Market. Je verdient hier onder andere geld door enquetes in te vullen. Je krijgt regelmatig enquetes om mee te doen en de verdiensten per ingevulde enquete zijn vaak hoog. Ook kun je op verschillende andere manieren geld verdienen.

Een aantal van de spaarsites bieden trouwens ook de mogelijkheid om geld te verdienen door het invullen van enquetes.

1 CrazyMails.nl

2 OnlineCashen.nl

3 GoudMails.nl

Je kunt geld verdienen met het invullen van enquetes bij Ipsos en Global Test Market. Het slimst is om je bij beide websites aan te melden: Aanmelden is heel makkelijk en duurt slechts een paar minuten!

Eenmaal aangemeld werkt het erg simpel. Je vult je profiel in en kijkt regelmatig op de website of er nieuwe enquetes beschikbaar zijn. Vaak ontvang je ook een e-mail wanneer er een nieuwe enquete online staat. Voor het invulllen van deze enquetes krijg jij punten.  Deze punten kun je inwisselen voor geld wat op je bankrekening wordt gestort. Bijverdienen op deze manier is erg eenvoudig en het kost je maar een paar minuten per keer. Thuis bijverdienen hoeft helemaal niet vervelend te zijn!

Geld verdienen met enquetes?

Een enquete invullen duurt meestal tussen de 5 en 20 minuten. Hoeveel je verdient met het invullen is natuurlijk afhankelijk van hoe groot de enquete is.

Na het invullen van een enquete of aan de hand van je profiel kun je ook wel eens worden uitgenodigd voor een 'persoonlijk interview'. Er wordt gevraagd of je langs wil komen bij een onderzoeksbureau waar er een vraaggesprek met  je wordt gehouden. Ook kan er bijvoorbeeld worden gevraagd een 'smaaktest' te doen (voor bijvoorbeeld een nieuwe soort chips of snoep). Het meedoen aan een persoonlijk interview levert je meestal zo rond de 50,- euro op en duurt ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk hoef je niet mee te doen aan persoonlijke enquetes, maar het levert wel veel extra geld op!

De equetes die je invult gaan over verschillende onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld over frisdranken gaan, maar ook over computers of mobiele telefoons. 

Meedoen is uiteraard anoniem. Jouw naam zal nooit worden vermeld in een onderzoek!

Doe nu snel mee, schrijf je in bij Ipsos en Global Test Market. en ga geld verdienen met enquetes!

 

Tips in je mailbox!

Meld je aan voor ons nieuws en win een kadobon!
Naam:
E-mail:

Deel ons:

Deel deze website met je vrienden op Facebook, Hyves of Twitter!

Facebook logo Hyves logo Twitter logo

Geld verdienen:

Je wil vandaag nog beginnen met online geld verdienen? Klik dan snel op de button hieronder om direct te starten.

Nu geld verdienen

Thuiswerk:

Op zoek naar thuiswerk? Er zijn verschillende bedrijven waar je jezelf kunt inschrijven:

Thuiswerk mogelijkheden

Handige links

Op Zakgeldnodig.nl vind je natuurlijk al volop manieren om online geld te verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook eens een kijkje nemen op de volgende websites:

Stap 1: Snel beginnen

Stap 1 geld verdienen: aanmeldenSchrijf je 100% gratis in voor de geld verdien sites. Aanmelden makkelijk en kost je slechts enkele minuten.

Nu inschrijven...

Stap 2: Gratis geld verdienen

Stap 2 om gratis geld te verdienenWanneer je lid bent ga je geld verdienen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door enquetes in te vullen.

Meer uitleg...

Stap 3: Geld uitbetalen

Geld laten uitbetalen op je bankrekeningAl snel kun je een uitbetaling aanvragen en je verdiende geld op je bankrekening uit laten betalen.

Snel meedoen...